Kod: 01997611
Low in fat and rich in protein, minerals and vitamins, fish and shellfish make a magnificent contribution to good health. This book includes classics such as Clam Stovies, Seared Scallops with Chive Sauce, and Salmon with Light Ho ... więcej
72.05 zł
Zwykle: 72.08 zł
Oszczędzasz 0.03 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 42 punkty
Low in fat and rich in protein, minerals and vitamins, fish and shellfish make a magnificent contribution to good health. This book includes classics such as Clam Stovies, Seared Scallops with Chive Sauce, and Salmon with Light Hollandaise and Asparagus and contemporary dishes such as Chilli Crab Cakes, and Halibut Steaks with Lemon Butter.
Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Technology: general issues Maths for engineers
72.05 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )