Kod: 01390637
An unprecedented insight into the inner workings of restaurant Noma and its highly creative team of chefs§Contains a 60,000 word journal touching upon food and cooking, plus themes of more general appeal such as creativity, ambiti ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
An unprecedented insight into the inner workings of restaurant Noma and its highly creative team of chefs§Contains a 60,000 word journal touching upon food and cooking, plus themes of more general appeal such as creativity, ambition and collaboration§Contains over 100 new recipes from the world s best restaurant accompanied by images by acclaimed photographer, Ditte Isager§Contains never before seen behind the scenes candid imagery of René Redzepi and his team
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc General cookery & recipes
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )