Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 1 / Libristo.pl
Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 1

Kod: 13671213

Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 1

Autor Tom Humprey, Carol Cordona, Steven Ricke

Poultry production faces many challenges. This collection starts by reviewing safety, including detection, prevention and control of zoonoses in poultry flocks. It also discusses key aspects of quality such as meat flavour as well ... więcej

1399.27


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Achieving Sustainable Production of Poultry Meat Volume 1

Za ten zakup dostaniesz 812 punkty

Opis

Poultry production faces many challenges. This collection starts by reviewing safety, including detection, prevention and control of zoonoses in poultry flocks. It also discusses key aspects of quality such as meat flavour as well wider issues such as the environmental impact of poultry production.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Economics, finance, business & management Industry & industrial studies Manufacturing industries

1399.27

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: