Kod: 12153323
An A to Z of Vegetables and Their Cooking - Botanical, Historical and Culinary Information
This fantastic volume constitutes a must-have for all who cook with vegetables. Including a range of interesting recipes for tasty dishes, as well as chapters on botany, nutrition, history, and preparation; "An A to Z of Vegetable ... więcej
Zobacz książki o podobnej tematyce
Bon podarunkowy: Radość gwarantowana
- Podaruj bon o dowolnej wartości, a my się zajmiemy resztą.
- Bon podarunkowy dotyczy całej naszej oferty.
- Możesz wydrukować elektroniczny bon z e-maila a następnie przekazać go obdarowanemu.
- Ważność bonu wynosi 12 miesięcy od daty wystawienia.
Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej
Więcej informacji o An A to Z of Vegetables and Their Cooking - Botanical, Historical and Culinary Information
Za ten zakup dostaniesz 83 punkty
Opis
This fantastic volume constitutes a must-have for all who cook with vegetables. Including a range of interesting recipes for tasty dishes, as well as chapters on botany, nutrition, history, and preparation; "An A to Z of Vegetables and their Cooking" is wo
Szczegóły książki
- Pełny tytuł: An A to Z of Vegetables and Their Cooking - Botanical, Historical and Culinary Information
- Autor: Elizabeth Lucas
- Język: Angielski
- Oprawa: Miękka
- Liczba stron: 202
- EAN: 9781447408161
- ISBN: 1447408160
- ID: 12153323
- Wydawca: Vintage Cookery Books
- Waga: 264 g
- Wymiary: 216 × 140 × 12 mm
- Data wydania: 13. May 2011
Ulubione w innej kategorii
250 000
zadowolonych klientów
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.