Anamin Asi Tandirin Basi / Libristo.pl
Anamin Asi Tandirin Basi

Kod: 13465991

Anamin Asi Tandirin Basi

Autor Mejgan Ücer

Türk mutfak kültürüyle ilgili olarak son yillarda büyük bir yayin patlamasi yasaniyor. Türk yemekleri dünyanin dört bir yaninda tanitiliyor, arastiriliyor ve begeni kazaniyor. Bu calismalar icinde en kalici ve etkili olanlar ise t ... więcej

152.73

Dostępność:

50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.
Przeszukamy cały świat

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Anamin Asi Tandirin Basi

Za ten zakup dostaniesz 89 punkty

Opis

Türk mutfak kültürüyle ilgili olarak son yillarda büyük bir yayin patlamasi yasaniyor. Türk yemekleri dünyanin dört bir yaninda tanitiliyor, arastiriliyor ve begeni kazaniyor. Bu calismalar icinde en kalici ve etkili olanlar ise tarih baglantili arastirmalar, konuyla ilgili eski ve temel metinlerin yayimlanmasi, bölge ya da il hatta ilce monografilerinin hazirlanmasi ve dünya capinda gerceklestirilen tanitim etkinlikleridir. Birbiriyle baglanti ve birbirini etkileyen bu calismalar icinde il monografileri büyük bir yer tutuyor. Türkiyenin büyük illerinden biri olan Sivas da mutfak kültürü bakimindan dikkate deger özellikler arz etmektedir. Sivas Kitapliginin dördüncü kitabi olarak yayimlanan Anamin Asi Tandirin Basi, il merkezi ve ilcelerle birlikte cesitli tarihlerde buraya yerlesmis Rumeli ve Kafkasya göcmenleri de göz önünde tutularak, konusuna hakim bir arastirmacinin uzun yillara yayilan gayretleriyle hazirlanmis büyük ve kapsamli bir monografidir. Calisma, yalnizca yemek tarifleri üzerinde yogunlasmiyor, mutfak kültürüyle etnografik tespitler, inanc, gelenek ve sözlü kültür degerlerinin derlenmesi bakimindan da hazine degerini tasiyor. Bu acidan bakilirsa, yalnizca mutfak kültürü üzerinde calisanlarin degil, ayni zamanda kültür tarihi arastirmacilarinin, dilcilerin ve toplumsal tarihle ugrasanlarin da basvurabilecegi bir kaynak eser konumunu kazaniyor.

Szczegóły książki

152.73


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: