Arroces y Risottos / Libristo.pl
Arroces y Risottos

Kod: 13043778

Arroces y Risottos

Autor RAFAEL MARMOL

Si existe un plato común a todas las culturas culinarias, desde lasmás ricas a las más pobres, este es el de arroz.El arroz es un producto generoso que sabe recoger, dentro de sucorazón, todos los sabores que la naturaleza puede p ... więcej

84.78

Zwykle: 89.20 zł

Oszczędzasz 4.42 zł

Dostępność:

50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.
Przeszukamy cały świat

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Arroces y Risottos

Za ten zakup dostaniesz 50 punkty

Opis

Si existe un plato común a todas las culturas culinarias, desde lasmás ricas a las más pobres, este es el de arroz.El arroz es un producto generoso que sabe recoger, dentro de sucorazón, todos los sabores que la naturaleza puede poner en nuestrasmanos: carnes, pescados, hortalizas, frutas, que ceden su más íntimaesencia para maridar con el diminuto y humilde grano para darnos acatar uno de los mejores bocados para nuestro paladar.Este libro es una buena prueba de ello, en el que a través de susrecetas podremos degustar ensaladas, sopas, risottos, paellas, arroces caldosos, postres y un largo etcétera.Su autor Rafael Mármol, reconocido chef y jefe de cocina de losHoteles Melía SH de la Comunidad Valenciana, nos deja su huellaprofesional, a través de las páginas de este libro.Un libro que los amantes de la cocina tendrán «siempre a mano» en susfogones para disfrutar de su textura y sabores.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po hiszpańsku Deportes, ocio y tiempo libre Gastronomia

84.78

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: