Kod: 04082454
A guide for the contemporary chocolatier, from a renowned master of sugar and chocolate work. This is the only book to cover the full spectrum of the subject, from the fundamentals of making chocolate to advanced showpiece constru ... więcej
256.80 zł
Zwykle: 288.45 zł
Oszczędzasz 31.65 zł
Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.
Za ten zakup dostaniesz 150 punkty
A guide for the contemporary chocolatier, from a renowned master of sugar and chocolate work. This is the only book to cover the full spectrum of the subject, from the fundamentals of making chocolate to advanced showpiece construction. Yes, but does he have any Oompa Loompas?
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery by ingredient
256.80 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )