Benders' Dictionary of Nutrition and Food Technology / Libristo.pl
Benders' Dictionary of Nutrition and Food Technology

Kod: 05098290

Benders' Dictionary of Nutrition and Food Technology

Autor D. A. Bender

'This valuable book continues to fulfil the purpose of explaining the technical terms in nutrition and food processing.' Chemistry and Industry 'A dictionary that fills a need and fills it well.' Institute of Meat Bulletin 'The ... więcej


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Benders' Dictionary of Nutrition and Food Technology

Opis

'This valuable book continues to fulfil the purpose of explaining the technical terms in nutrition and food processing.' Chemistry and Industry 'A dictionary that fills a need and fills it well.' Institute of Meat Bulletin 'The book covers all aspects of food and nutrition science.I use the dictionary on an almost daily basis.' British Nutrition Foundation Nutrition Bulletin The study of food and nutrition covers many disciplines, ranging from agriculture, biology, physics and chemistry to food technology, nutrition and medicine. As research on the links between food and health continues to expand, it is more important than ever that specialists in such areas as food processing and nutrition be familiar with the often unfamiliar terminology that differing disciplines use. This classic book meets that need. It provides succinct, authoritative definitions of over 6100 terms in nutrition and food technology (an increase of 20% from the previous edition). The book also includes nutrient composition data for 340 foods and an appendix with nutrient intake and other useful data. * An essential reference for all involved in food science* Updated eighth edition of this classic book

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: