Kod: 02246981
Chillies are used all over the world in many different cuisines to add piquancy and interest to the simplest of dishes - whether mild and subtle, or mouth-searingly hot. This is a guide to the varieties of chilli available and hel ... więcej
56.35 zł
Zwykle: 73.45 zł
Oszczędzasz 17.10 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 33 punkty
Chillies are used all over the world in many different cuisines to add piquancy and interest to the simplest of dishes - whether mild and subtle, or mouth-searingly hot. This is a guide to the varieties of chilli available and helps you to plan a healthy diet while enjoying this cuisine. It includes 150 chilli-hot recipes from around the globe.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery by ingredient
56.35 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )