Kod: 10816415
There is something magical that happens with certain foods when you slow down the cooking: flavors deepen and become more complex, meat turns meltingly tender, and fruits and vegetables develop a rich, caramelized exterior. With T ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
There is something magical that happens with certain foods when you slow down the cooking: flavors deepen and become more complex, meat turns meltingly tender, and fruits and vegetables develop a rich, caramelized exterior. With The Best Slow & Easy Recipes, the cooks at America's Test Kitchen have taken a fresh approach to the classic techniques of slow cooking to give you uncomplicated recipes that are worth the wait.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc General cookery & recipes
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )