Bill Jacklin / Libristo.pl
Bill Jacklin

Kod: 09292908

Bill Jacklin

Autor David Elliott, etc.

Hospitality: An Introduction explores many of the general topics common to traditional business and hospitality topics and is unique in that it also explores many different career paths. The goal is to provide a survey approach to ... więcej

79.20

Zwykle: 79.21 zł

Oszczędzasz 0.01 zł

Dostępność:

50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.
Przeszukamy cały świat

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Bill Jacklin

Za ten zakup dostaniesz 46 punkty

Opis

Hospitality: An Introduction explores many of the general topics common to traditional business and hospitality topics and is unique in that it also explores many different career paths. The goal is to provide a survey approach to hospitality, while offering the information needed to help students proceed into more advanced courses and readings. Hospitality: An Introduction features instructor resources: test banks, PowerPoint slides, and instructor guides. Hospitality: An Introduction is divided into four distinct sections: Hospitality Industry - gives a broad view that includes a welcome introduction, history, trends, and career realities that every student should understand. Hospitality Companies - explores the corporate/organizational level of the industry from entrepreneurial opportunities to chains, franchising, contract management, and trade associations. Hospitality Operations - identifies the key aspects from a hands-on operational level such as service excellence, leadership, marketing, revenue management and cost control, human resources, legal and ethical issues, and facilities management. Hospitality Career Menu - presents an overview of 20 different hospitality career options, including lodging and food service, event management, private clubs, golf management, casinos, cruise ships, attractions, sports and entertainment centers, bar and beverage management, and more.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku The arts History of art / art & design styles History of art & design styles: from c 1900 -

79.20

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: