Kod: 12152076
Biochemistry Applied to Beer Brewing - General Chemistry of the Raw Materials of Malting and Brewing
A comprehensive and informative look at the general chemistry of the raw materials of brewing and malting, providing a fascinating read for anyone with an interest in the subject.
Zobacz książki o podobnej tematyce
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
- Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
- Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
- Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.
Dowiedz się więcej
Więcej informacji o Biochemistry Applied to Beer Brewing - General Chemistry of the Raw Materials of Malting and Brewing
Za ten zakup dostaniesz 88 punkty
Opis
A comprehensive and informative look at the general chemistry of the raw materials of brewing and malting, providing a fascinating read for anyone with an interest in the subject.
Szczegóły książki
Kategoria
Książki po angielsku
Lifestyle, sport & leisure
Cookery / food & drink etc
General cookery & recipes
- Pełny tytuł: Biochemistry Applied to Beer Brewing - General Chemistry of the Raw Materials of Malting and Brewing
- Autor: R. H. Hopkins
- Język: Angielski
- Oprawa: Miękka
- Liczba stron: 74
- EAN: 9781446541685
- ISBN: 1446541681
- ID: 12152076
- Wydawca: Read Books
- Waga: 114 g
- Wymiary: 215 × 139 × 6 mm
- Data wydania: 15. March 2011
Ulubione w innej kategorii
250 000
zadowolonych klientów
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.