Kod: 03016904
Cajun cuisine began when French settlers moved south to Louisiana and adapted their cooking to the local ingredients, particularly seafood, wild vegetables and herbs. This book helps you discover the richly-spiced world of traditi ... więcej
38.18 zł
Zwykle: 42.94 zł
Oszczędzasz 4.77 zł
Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.
Za ten zakup dostaniesz 22 punkty
Cajun cuisine began when French settlers moved south to Louisiana and adapted their cooking to the local ingredients, particularly seafood, wild vegetables and herbs. This book helps you discover the richly-spiced world of traditional Cajun and Creole cooking. It features dishes, such as Creole Onion Soup, Louisiana Seafood Gumbo, and Crab Bayou.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine
38.18 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )