Carne. Agnello, capretto, coniglio, maiale, manzo, vitello, pollame / Libristo.pl
Carne. Agnello, capretto, coniglio, maiale, manzo, vitello, pollame

Kod: 15687086

Carne. Agnello, capretto, coniglio, maiale, manzo, vitello, pollame

Autor Lisa Biondi

La carne č sicuramente uno degli alimenti piů antichi per l'uomo ed il "secondo piatto" per eccellenza. Inoltre la varietŕ di carni in commercio e la grande molteplicitŕ di ricette a loro dedicate, ben si prestano alla realizzazio ... więcej


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Carne. Agnello, capretto, coniglio, maiale, manzo, vitello, pollame

Opis

La carne č sicuramente uno degli alimenti piů antichi per l'uomo ed il "secondo piatto" per eccellenza. Inoltre la varietŕ di carni in commercio e la grande molteplicitŕ di ricette a loro dedicate, ben si prestano alla realizzazione di un piccolo volume il cui intento č quello di stimolare l'utilizzo di tutte le carni per non cadere nella solita fettina e di selezionare ricette facili, appetitose e di sicura riuscita. Tempi di cottura, difficoltŕ di realizzazione e vini consigliati completano questo pratico manuale.

Szczegóły książki

250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: