Kod: 12900374
Rajmund Krolik - z zawodu i zamilowania jest kucharzem w trzygwiazdkowym hotelu. Dzieki podrozom poznal pana Tien Dieu Luong, mistrza carvingu, ktory przekonal go nie tylko do sprobowania swych sil w przygotowywaniu dekoracyjnych ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Rajmund Krolik - z zawodu i zamilowania jest kucharzem w trzygwiazdkowym hotelu. Dzieki podrozom poznal pana Tien Dieu Luong, mistrza carvingu, ktory przekonal go nie tylko do sprobowania swych sil w przygotowywaniu dekoracyjnych potraw, ale rowniez do ich smakowania. Okazuje sie bowiem, ze koronkowo ozdobiony owoc lub warzywo podnosza smak potrawy. Praktyczne wskazowki i zdjecia zawarte w tej ksiazce umozliwiaja szybka nauke tej niecodziennej sztuki. Smaczne rzezby ciesza oko i rozwijaja wyobraznie kulinarna, co w kuchni ma ogromne znaczenie.
Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia Potrawy. Napoje. Żywność
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )