Complete Book of Turkish Cooking: All the Ingredients, Techniques and Traditions of an Ancient Cuisine / Libristo.pl
Complete Book of Turkish Cooking: All the Ingredients, Techniques and Traditions of an Ancient Cuisine

Kod: 01997672

Complete Book of Turkish Cooking: All the Ingredients, Techniques and Traditions of an Ancient Cuisine

Autor Ghillie Basan

Explores the rich culinary history and traditions of the Turkish people, the evolution of their cuisine, and the classic dishes that are known and loved all over the world. This book opens with an introduction to the equipment, in ... więcej


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Complete Book of Turkish Cooking: All the Ingredients, Techniques and Traditions of an Ancient Cuisine

Opis

Explores the rich culinary history and traditions of the Turkish people, the evolution of their cuisine, and the classic dishes that are known and loved all over the world. This book opens with an introduction to the equipment, ingredients and special techniques of Turkish cooking, with preparation and skills all shown in step-by-step detail.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Technology: general issues Maths for engineers

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: