Kod: 05355536
A guide to vegetables and how to use them, with 100 recipes for soups, salads and main courses. It features bulbs, roots, shoots, stems, greens, beans, peas, seeds, squashes, fruits and mushrooms. It includes dishes such as Fresh ... więcej
38.08 zł
Zwykle: 49.54 zł
Oszczędzasz 11.46 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 22 punkty
A guide to vegetables and how to use them, with 100 recipes for soups, salads and main courses. It features bulbs, roots, shoots, stems, greens, beans, peas, seeds, squashes, fruits and mushrooms. It includes dishes such as Fresh Asparagus with Tarragon Hollandaise, French Onion Soup, Potatoes Dauphinois, and Celeriac and Blue Cheese Roulade.
Kategoria Książki po angielsku Reference, information & interdisciplinary subjects Encyclopaedias & reference works Reference works
38.08 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )