Kod: 12943131
Biszkopt czy ciasto drozdzowe z kropla czekolady zmienia naturalny smak ciasta w fascynujaca, pelna aksamitu i delikatnosci tajemnice. Niezapomniany czar tortu wiedenskiego i orzezwiajacy urok rumowo-sliwkowego brownie to tylko pr ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Biszkopt czy ciasto drozdzowe z kropla czekolady zmienia naturalny smak ciasta w fascynujaca, pelna aksamitu i delikatnosci tajemnice. Niezapomniany czar tortu wiedenskiego i orzezwiajacy urok rumowo-sliwkowego brownie to tylko przedsionek kulinarnych odkryc, jakie obiecuje nam swiat czekolady. W ksiazce obok wykwintnych tortow znajdziemy krajanke z wisniami, morelowo-orzechowe trojkaty i krowkowa kostke. Raj dla lasuchow i wszystkich smakoszy dobrych ciast.
Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia Potrawy. Napoje. Żywność Desery. Słodycze. Ciasta
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )