Docosahexaenoic Acid (DHA) / Libristo.pl
Docosahexaenoic Acid (DHA)

Kod: 14263170

Docosahexaenoic Acid (DHA)

Autor Alfonso Vargas

Docosahexaenoic acid (DHA) is an essential fatty acid of the omega-3 (n-3) series that has received substantial attention due to its pivotal roles in biological functions including brain and visual development, cognition, inflamma ... więcej

601.18

Zwykle: 668.03 zł

Oszczędzasz 66.85 zł

Dostępność:

50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.
Przeszukamy cały świat

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Docosahexaenoic Acid (DHA)

Za ten zakup dostaniesz 353 punkty

Opis

Docosahexaenoic acid (DHA) is an essential fatty acid of the omega-3 (n-3) series that has received substantial attention due to its pivotal roles in biological functions including brain and visual development, cognition, inflammatory responses and with decreasing risk or mortality with cardiovascular diseases. This book reviews the properties of DHA, as well as its functions and effects on health. Chapter One reviews the literature on the effects of DHA in bone health with a focus on the growth period. Chapter Two examines recent trends in research leading to the obtaining of bioactive lipids able to deliver DHA with a high bioavailability. Chapter Three discusses DHAs protective effect on organ function and inflammatory response in burns. Chapter Four considers the effects of dietary DHA on CVD risk factors, and in particular its actions on vascular endothelial cell dysfunction.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Mathematics & science Biology, life sciences Biochemistry

601.18

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: