Kod: 12909420
Odkrywamy na nowo proces fermentacji: wlasnoreczny wyrob kiszonej kapusty, kimchi, miso, ketchupu, sera i szynki, a takze warzenie piwa i pieczenie chleba sa bardzo proste dzieki malenkim pomocnikom: bakteriom i drozdzom. Ferment ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Odkrywamy na nowo proces fermentacji: wlasnoreczny wyrob kiszonej kapusty, kimchi, miso, ketchupu, sera i szynki, a takze warzenie piwa i pieczenie chleba sa bardzo proste dzieki malenkim pomocnikom: bakteriom i drozdzom. Fermentacja jest pradawna metoda, umozliwiajaca wyrob i konserwowanie wielu artykulow zywnosciowych. Powstale produkty spozywcze sa zdrowe i lekkostrawne, reguluja trawienie, wzmacniaja uklad odpornosciowy, a przede wszystkim - maja niezrownany smak! Przekonajmy sie sami i dajmy zainspirowac ponad 250 przepisom na smaczne produkty!
Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia Potrawy. Napoje. Żywność
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )