El Bulli 1994-1997 / Libristo.pl
El Bulli 1994-1997

Kod: 13110663

El Bulli 1994-1997

El Bulli, located on the coast of Catalonia on the outskirts of Barcelona, was known as a traditional French restaurant. In August 1983, when Ferran Adri? joined the staff, Juli Soler, who was the restaurant manager at that time, ... więcej

557.07

Dostępność:

50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.
Przeszukamy cały świat

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o El Bulli 1994-1997

Za ten zakup dostaniesz 326 punkty

Opis

El Bulli, located on the coast of Catalonia on the outskirts of Barcelona, was known as a traditional French restaurant. In August 1983, when Ferran Adri? joined the staff, Juli Soler, who was the restaurant manager at that time, urged Adri? to travel in order to acquire new and fresh culinary ideas. Adri? soon began touring some of France's top kitchens, learning various techniques from many distinguished culinary masters. Albert Adri? joined them in 1985. This second volume, condensing the years from 1994 to 1997, capture a period of tremendous evolution in which preparations, concepts and techniques gave way to dishes that are now hallmarks of el Bulli's singular style. Adri?, who has been called ?the Salvador Dali of the kitchen, ? has won global acclaim as one of the most creative and inventive culinary geniuses in the world.

Szczegóły książki

557.07

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: