Kod: 02677334
In this very personal book, Michel Roux distils a lifetime's knowledge into a definitive work on French food and cooking. Based around 100 classic recipes that have stood the test of time, this lavishly illustrated book explores t ... więcej
160.85 zł
Zwykle: 160.89 zł
Oszczędzasz 0.04 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 94 punkty
In this very personal book, Michel Roux distils a lifetime's knowledge into a definitive work on French food and cooking. Based around 100 classic recipes that have stood the test of time, this lavishly illustrated book explores the diversity of French cuisine, which for centuries has influenced so many other styles of cooking around the world. Michel gives modern interpretations of classic dishes, with his favourite variations and accompaniments. He provides expert guidance on classic techniques as well as fascinating stories about the origins of recipes, ingredients and regional culinary traditions. In addition, there are features on French cheeses and wine. Photographed on location in France, this extraordinarily beautiful book embraces the timeless essence of French cuisine and conveys the flavours and variety of French cooking today.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine
160.85 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )