Experimental and Analytical Bakery / Libristo.pl
Experimental and Analytical Bakery

Kod: 15804375

Experimental and Analytical Bakery

Autor Dipiti Sharma

The book is divided into two parts. Part I contains various recipes of bakery and confectionery products and part II contains various analytical methods for the quantification of various constituents of the prepared food and its r ... więcej

273.25


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o Experimental and Analytical Bakery

Za ten zakup dostaniesz 160 punkty

Opis

The book is divided into two parts. Part I contains various recipes of bakery and confectionery products and part II contains various analytical methods for the quantification of various constituents of the prepared food and its raw ingredient. The book wi

Szczegóły książki

273.25

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: