Ferment, Pickle, Dry / Libristo.pl
Ferment, Pickle, Dry

Kod: 10916026

Ferment, Pickle, Dry

Autor Simon Poffley, Kim Lightbody, Gaba Smolinska-Poffley

Ferment, Pickle, Dry: Ancient Methods, Modern Meals offers a simple and exciting guide to fermenting, drying and pickling food, as well as the dishes you can make with your newly preserved ingredients.


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Ferment, Pickle, Dry

Opis

Ferment, Pickle, Dry: Ancient Methods, Modern Meals offers a simple and exciting guide to fermenting, drying and pickling food, as well as the dishes you can make with your newly preserved ingredients.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Preserving & freezing


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: