Kod: 06691371
Recent interest in the health-related, culinary, and biological properties of berries is stimulating new initiatives in berry breeding and production. Breakthroughs in molecular technologies allow genomics-enabled approaches to au ... więcej
615.20 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 360 punkty
Recent interest in the health-related, culinary, and biological properties of berries is stimulating new initiatives in berry breeding and production. Breakthroughs in molecular technologies allow genomics-enabled approaches to augment research efforts. This volume documents the basic botany and culture of four major berry crops and follows the scientific milestones that have ushered these systems into the modern genomics era. Leading researchers in each crop system detail the recent findings in genetics, genomics, and breeding that seek to improve sustainable cultivation, fruit quality, and availability.
Kategoria Książki po angielsku Mathematics & science Biology, life sciences Botany & plant sciences
615.20 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )