Gluten-free Baking Book / Libristo.pl
Gluten-free Baking Book

Kod: 04407530

Gluten-free Baking Book

Autor Donna Washburn

These outstanding recipes run the gamut of exactly the type of baked goods those managing gluten intolerance crave - with a small twist. Based on extensive feedback, we've learned that gluten-free home bakers prefer small batche ... więcej

79

Zwykle: 102.99 zł

Oszczędzasz 23.99 zł

Dostępność:

50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.
Przeszukamy cały świat

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Gluten-free Baking Book

Za ten zakup dostaniesz 46 punkty

Opis

These outstanding recipes run the gamut of exactly the type of baked goods those managing gluten intolerance crave - with a small twist. Based on extensive feedback, we've learned that gluten-free home bakers prefer small batches and yields from their efforts. The reasons vary from space constraints (since people managing gluten intolerance typically require more products, which take up valuable cupboard, refrigerator and freezer space) to the sheer cost of the ingredients. The high cost of these ingredients often means that the baked goods tend to be enjoyed only by those actually suffering from the intolerance as opposed to other family members, friends and the like. And we've heard time and time again how much people crave variety and the ability to bake something that is quick, is easy to clean up and doesn't require hours of baking in the kitchen. You'd never know that dazzling baked goods like these were glutenfree: Muffins, loaves and mixes, including banana oatmeal muffins, date cashew loaf; Cookies and bars, such as crunch mocha cookies, almond macaroons, citrus squares; Cupcakes, including sour cream fudge cupcakes, mini carrot cakes, amaretto cheesecake; Crisps, crumbles, puddings and cobblers, such as baked pear pudding for two, strawberry rhubarb crisp, creme caramel, peach cobbler; No-knead yeast breads, including lemon millet bread, pumpernickel; Tarts and pastry, including basic pastry, lemon meringue tarts, pumpkin tarts; Holiday baking, including sticky date pudding, Scottish shortbread, classic crepes. The authors also include handy and specially created glossaries for those managing gluten intolerance, including information on equipment, ingredients and techniques.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Health & wholefood cookery

79

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: