Kod: 04822349
- A compact connolsseur's guide, with recipes, to today's cutting-edge array of chocolates and chocolate makers from former Chez Panisse pastry chef David Lebovitz.- Includes more than 50 location and food photographs.- Chocolate- ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
- A compact connolsseur's guide, with recipes, to today's cutting-edge array of chocolates and chocolate makers from former Chez Panisse pastry chef David Lebovitz.- Includes more than 50 location and food photographs.- Chocolate--like its predecessors coffee, wine, and bread--is the latest darling of the food scene.- The New York Times on Lebovitz's first book: "Instructions are clear and simple, and the recipes are so good that it becomes clear what a master baker he is."
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )