Haiti Edn 1 / Libristo.pl
Haiti Edn 1

Kod: 04475910

Haiti Edn 1

Autor Paul Clammer

Sharing the island of Hispaniola with the Dominican Republic, Haiti is culturally the most African of Caribbean countries, and one that is largely unknown to visitors, except through popular cliches of aid dependency and Vodou cul ... więcej


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Haiti Edn 1

Opis

Sharing the island of Hispaniola with the Dominican Republic, Haiti is culturally the most African of Caribbean countries, and one that is largely unknown to visitors, except through popular cliches of aid dependency and Vodou culture. This is the only stand-alone guidebook on Haiti on the market and is packed with practical information covering accommodation, eateries, travel routes, wildlife and vodou. A comprehensive section on birdwatching and insightful information on Haiti's rich artistic and musical heritage ensure the guide appeals to both birdwatchers and cultural enthusiasts. Paul Clammer discusses the medicinal merits of Haitian rum, how to catch a Port-au-Prince taptap (bus) and how to check into the Graham Greene suite of the Hotel Oloffson.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Travel & holiday Travel & holiday guides


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: