How to Avoid a Wombat's Bum / Libristo.pl
How to Avoid a Wombat's Bum

Kod: 04307851

How to Avoid a Wombat's Bum

Autor Mitchell Symons

Did you know THAT: The first ready-to-eat breakfast cereal was Shredded Wheat in 1893 (it beat Kellogg's Corn Flakes by just five years). Scarlett Johansson, Ashton Kutcher and Simon Cowell all have twin brothers. Everton were th ... więcej

36.85

Zwykle: 47.89 zł

Oszczędzasz 11.04 zł


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 3 - 5 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
  1. Zamów książkę i wybierz "Wyślij jako prezent".
  2. Natychmiast wyślemy Ci bon podarunkowy, który możesz przekazać adresatowi prezentu.
  3. Książka zostanie wysłana do adresata, a Ty o nic nie musisz się martwić.

Dowiedz się więcej

Więcej informacji o How to Avoid a Wombat's Bum

Za ten zakup dostaniesz 22 punkty

Opis

Did you know THAT: The first ready-to-eat breakfast cereal was Shredded Wheat in 1893 (it beat Kellogg's Corn Flakes by just five years). Scarlett Johansson, Ashton Kutcher and Simon Cowell all have twin brothers. Everton were the first British football club to introduce a stripe down the side of their shorts. The word DUDE was coined by Oscar Wilde and his friends. It is a combination of the words 'duds' and 'attitude'. Well you do now! Filled with fantastic facts and figures to amaze and intrigue ...once you start reading you'll be hooked for hours!

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Children's, Teenage & educational Children's / Teenage: general non-fiction General knowledge & trivia (Children's / Teenage)

36.85

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: