Kod: 12312204
Instead of limiting the cook to exacting recipes, Joanne Saltzman, founder and director of The School of Natural cookery in Boulder, Co., explains the underlying principles of flavor and texture in sixty different vegetables, a do ... więcej
94.52 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 55 punkty
Instead of limiting the cook to exacting recipes, Joanne Saltzman, founder and director of The School of Natural cookery in Boulder, Co., explains the underlying principles of flavor and texture in sixty different vegetables, a dozen grain dishes, and twelve plant-based proteins - and unlocks the mystery of what makes for delicious food combining. This simple but powerful primer on how various cooking and preparation methods transform foods enables cooks to utilize ingredients they already have on hand and create unique, perfectly balanced, impeccably seasoned dishes. More than 200 recipe "sketches" demonstrate how to cook and flavor without precise measuring and complicated instructions. These sketches range from simple winter squash to an elegant spinach-leek soup, and will encourage and reward any cook's creative and innovative spirit.
94.52 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )
Twoja lokalizacja: