Jak to zrobic w kuchni / Libristo.pl
Jak to zrobic w kuchni

Kod: 12932281

Jak to zrobic w kuchni

Autor James Peterson

"Gotowanie, jak kazda inna profesja, opiera sie na wielu fortelach. W Jak to zrobic w kuchni? opisuje swoje spostrzezenia, sposoby na skrocenie czasu wykonywania kuchennych czynnosci i sekrety, ktore poznalem w ciagu czterdziestu ... więcej


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Jak to zrobic w kuchni

Opis

"Gotowanie, jak kazda inna profesja, opiera sie na wielu fortelach. W Jak to zrobic w kuchni? opisuje swoje spostrzezenia, sposoby na skrocenie czasu wykonywania kuchennych czynnosci i sekrety, ktore poznalem w ciagu czterdziestu lat spedzonych w kuchni. Staralem sie przekazac tu wiedze, ktora nabylem, prowadzac zajecia dla studentow (a oni sa w stanie popelnic kazdy mozliwy blad) lub poznalem przez przypadek (podczas pracy w restauracjach, gdzie w podbramkowych sytuacjach po prostu trzeba szybko myslec), albo tez powoli uczylem sie, doskonalac powtarzane latami techniki (w niektorych przypadkach dzialo sie to dzien po dniu i rok po roku). Ta zwiezla, ale bogata w tresc ksiazka jest podzielona na podstawowe dzialy, wypelnione podpowiedziami, jak pracowac wydajniej. Mozna tu znalezc pozornie oczywiste sugestie - takie jak zakup fartucha, ktory latwo zawiazac i rozwiazac - ale i mnostwo zaskakujacych rad, na przyklad dlaczego mozna wyrzucic garnek z podwojnym dnem i ruszt do miesa. Jednak wieksza czesc tej ksiazki poswiecona jest odpowiedziom na wszystkie te pytania, ktore zlozyly sie na jej tytul - poczawszy od tego, jak nie spalic masla, jak panierowac kotlety i przechowywac swieze ziola, az po zagadnienie, kiedy powinno sie zastosowac wysoka temperature, a kiedy niska". -James Peterson

Szczegóły książki

Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia Potrawy. Napoje. Żywność


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: