Kod: 12948240
Od ponad 50 lat tluszcze spozywcze pochodzenia zwierzecego sa obiektem agresywnej i wrecz zbrodniczej kampanii, jaka historia odzywiania sie ludzi kiedykolwiek zaznala. Na przestrzeni tysiecy lat populacje calego swiata jadaly tak ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Od ponad 50 lat tluszcze spozywcze pochodzenia zwierzecego sa obiektem agresywnej i wrecz zbrodniczej kampanii, jaka historia odzywiania sie ludzi kiedykolwiek zaznala. Na przestrzeni tysiecy lat populacje calego swiata jadaly takie wlasnie tluszcze, uwazajac je instynktownie za wartosciowe dla ich samopoczucia i zdrowia, nagle zaczeto przekonywac nas, ze sa one szkodliwe. Dlaczego? Czy rzeczywiscie jest prawda, ze cholesterol powoduje zawal serca, a oleje roslinne sa najlepsze i zapobiegaja chorobom serca? Jajka, maslo, boczek szkodza zdrowiu? Witaminy i antyoksydanty znajduja sie tylko w warzywach i owocach? W ksiazce tej, wyjatkowej na rynku wydawnictw dotyczacych odzywania, znajdziecie odpowiedzi na te i jeszcze inne pytania dotyczace tluszczow.
Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia Diety
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )
Twoja lokalizacja: