Kod: 12880377
Nie trzeba byc kucharzem, by delektowac sie ta ksiazka. Jest frapujaca i bogata w informacje. Mam nadzieje, ze w niej zasmakujecie. Bog mi swiadkiem, ze dla mnie to byla uczta. Phyllis Tickle, autorka ksiazki The Great Emergence ... więcej
38.67 zł
Zwykle: 44.17 zł
Oszczędzasz 5.50 zł
Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.
Za ten zakup dostaniesz 23 punkty
Nie trzeba byc kucharzem, by delektowac sie ta ksiazka. Jest frapujaca i bogata w informacje. Mam nadzieje, ze w niej zasmakujecie. Bog mi swiadkiem, ze dla mnie to byla uczta. Phyllis Tickle, autorka ksiazki The Great Emergence Douglas E. Neel i Joel A. Pugh lacza wiedze biblijna i gruntowna znajomosc antycznej kultury basenu Morza Srodziemnego ze sztuka kulinarna, uzyskujac doskonaly rezultat. Nic wiec dziwnego, ze "Przyszedl Syn Czlowieczy: je i pije"; nic dziwnego, ze psalmista radzi: "Skosztujcie i zobaczcie". Wielebny Herry T. Cook, ksiadz Kosciola Episkopalnego, autorksiazki Long Live Salvation by Works Nowy Testament pelen jest opowiesci o tym, jak Jezus jadal w towarzystwie innych ludzi - od wystawnych uczt weselnych, po proste posilki skladajace sie z chleba i ryb. Jedzenie i uczty Jezusa, zapraszajac czytelnika do stolu, pozwala w nowy sposob spojrzec na zycie w czasach biblijnych.
Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia Potrawy. Napoje. Żywność Kuchnia regionalna
38.67 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )