Kod: 12921064
Ksiazka zostala przygotowana przez grono specjalistow - naukowcow zajmujacych sie zywieniem oraz szefow kuchni. W czesci pierwszej zostaly omowione zasady organizacji kuchni, mozliwosc jej wyposazenia oraz sposoby obrobki zywnos ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Ksiazka zostala przygotowana przez grono specjalistow - naukowcow zajmujacych sie zywieniem oraz szefow kuchni. W czesci pierwszej zostaly omowione zasady organizacji kuchni, mozliwosc jej wyposazenia oraz sposoby obrobki zywnosci. Druga czesc ksiazki to zbior przepisow i porad kulinarnych.
Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )