Kod: 12947418
Dla odkrywcow niepospolitych smakow. Jak pozenic w jednym rondlu kuchnie ogolnopolska i regionalna? Czy babke ziemniaczana mozna zjesc na slodko? Co wyjdzie z polaczenia maku i kaszy? Czym sa haluszki? I, u diaska, co zrobic z go ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Dla odkrywcow niepospolitych smakow. Jak pozenic w jednym rondlu kuchnie ogolnopolska i regionalna? Czy babke ziemniaczana mozna zjesc na slodko? Co wyjdzie z polaczenia maku i kaszy? Czym sa haluszki? I, u diaska, co zrobic z gotowana salata, ktora nieszczesliwie trafila do garnka? Polska kuchnia regionalna jest wznowieniem bestselleru, ktory rozszedl sie liczbie pol miliona egzemplarzy. Prezentowana edycja jest jeszcze ciekawsza. Gromadzi grubo ponad tysiac pieczolowicie dobranych, roznorodnych i przede wszystkim sprawdzonych przepisow, ktorymi podzielily sie gospodynie z calego kraju. Ksiazka zdradza specyfike nie tylko lokalnych specjalow. Wzbogacaja ja zabawne ilustracje Natalii Kulki, ktore przynosza nowe inspiracje i pomysly. Na koncu znajduje sie poreczny przelicznik miar i wag. A to wszystko w jednym tomie!
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )
Twoja lokalizacja: