Kultur und Gesellschaft in der Bundesfestung und Stadt Luxemburg (1815-1914) / Libristo.pl
Kultur und Gesellschaft in der Bundesfestung und Stadt Luxemburg (1815-1914)

Kod: 12557821

Kultur und Gesellschaft in der Bundesfestung und Stadt Luxemburg (1815-1914)

Autor Guy May

Dieses Buch bietet einen weitreichenden Einblick in die Kulturgeschichte der ehemaligen Bundesfestung und Stadt, so wie sie in der Periode zwischen Wiener Kongress und Vorabend der Grande Guerre ihren Auftrieb erfahren hat. Unter ... więcej


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Kultur und Gesellschaft in der Bundesfestung und Stadt Luxemburg (1815-1914)

Opis

Dieses Buch bietet einen weitreichenden Einblick in die Kulturgeschichte der ehemaligen Bundesfestung und Stadt, so wie sie in der Periode zwischen Wiener Kongress und Vorabend der Grande Guerre ihren Auftrieb erfahren hat. Unter Berücksichtigung des Einflusses und der Impulse des preußischen Militärs, werden die Entwicklungsphasen der verschiedenen Kultur- und Gesellschaftssparten übersichtlich dargelegt. Akribisch fundiert auf weitgehendst dokumentierten Recherchen u.a. zu den Gebieten Musik, Gesellschaftsleben und Theater.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po niemiecku Geisteswissenschaften, Kunst, Musik Geschichte


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: