La cucina delle regioni d'Italia / Libristo.pl
La cucina delle regioni d'Italia

Kod: 15567077

La cucina delle regioni d'Italia

Autor Elisabetta Piazzesi

Dalla Val d'Aosta alla Sicilia gli ingredienti cambiano, ma la cura e la passione per la buona cucina caratterizzano da sempre le specialitŕ della tradizione italiana. Piů di 350 ricette suddivise per regione, dall'antipasto al do ... więcej


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o La cucina delle regioni d'Italia

Opis

Dalla Val d'Aosta alla Sicilia gli ingredienti cambiano, ma la cura e la passione per la buona cucina caratterizzano da sempre le specialitŕ della tradizione italiana. Piů di 350 ricette suddivise per regione, dall'antipasto al dolce, presentate con semplicitŕ e chiarezza da un grande chef per ricreare la magia dei piatti piů caratteristici o piů sfiziosi di casa nostra. Un viaggio alla scoperta del gusto e della varietŕ dei sapori d'Italia.

Szczegóły książki

250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: