Laparoscopic Surgery / Libristo.pl
Laparoscopic Surgery

Kod: 09511345

Laparoscopic Surgery

Autor Giusto Pignata, Umberto Bracale, Fabrizio Lazzara

This book is distinctive in that it is a truly practical guide to use of the laparoscopic approach for the treatment of many abdominal diseases. Rather than simply offering a general description of surgical laparoscopic techniques ... więcej

312.72

Zwykle: 312.75 zł

Oszczędzasz 0.03 zł


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 8 - 10 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Laparoscopic Surgery

Za ten zakup dostaniesz 183 punkty

Opis

This book is distinctive in that it is a truly practical guide to use of the laparoscopic approach for the treatment of many abdominal diseases. Rather than simply offering a general description of surgical laparoscopic techniques, it provides the knowledge required in order to introduce basic laparoscopic procedures into daily practice or to commence advanced laparoscopic surgery. For each surgical procedure, key points are highlighted, the necessary equipment is described, and the operating room setup essential to avoid errors or loss of time is explained. Many flow charts, tables, and figures are included to assist fast and intuitive comprehension. The book will be of interest to all of the "actors" in the operating room, including especially surgeons in training, established surgeons, nurses, and anesthetists.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Medicine Surgery Surgical techniques

312.72

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: