Making the Most of HACCP / Libristo.pl
Making the Most of HACCP

Kod: 05115407

Making the Most of HACCP

Autor T. Mayes, S. Mortimore

The Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) system has now become generally accepted as the key safety management system for the food industry worldwide. Whilst there are numerous publications on its principles and meth ... więcej


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Making the Most of HACCP

Opis

The Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) system has now become generally accepted as the key safety management system for the food industry worldwide. Whilst there are numerous publications on its principles and methods of implementation, there are relatively few on the experience of those who have actually implemented HACCP systems in practice and what can be learnt from that experience. Edited by two leading authorities on the subject, and with an international team of contributors, Making the most of HACCP describes that experience and what it can teach about implementing and developing HACCP systems effectively.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Economics, finance, business & management Industry & industrial studies Manufacturing industries

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: