Kod: 04430369
An internationally known master patisserie opens her personal recipe book, sharing jams that rely on seasonal fruits, traditional techniques, and their emphasis on simplicity and freshness. 32 color photos.
125.18 zł
Zwykle: 131.74 zł
Oszczędzasz 6.56 zł
Potrzebujesz więcej egzemplarzy?Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości egzemplarzy, skontaktuj się z nami, aby sprawdzić ich dostępność.
Za ten zakup dostaniesz 73 punkty
An internationally known master patisserie opens her personal recipe book, sharing jams that rely on seasonal fruits, traditional techniques, and their emphasis on simplicity and freshness. 32 color photos.
Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Technology: general issues Maths for engineers
125.18 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )