Microbiology and Technology of Fermented Foods, 2nd Edition / Libristo.pl
Microbiology and Technology of Fermented Foods, 2nd Edition

Kod: 11629310

Microbiology and Technology of Fermented Foods, 2nd Edition

Autor Robert W. Hutkins

The revised and expanded text on food fermentation microbiology With this second edition of Microbiology and Technology of Fermented Foods, Robert Hutkins brings fresh perspectives and updated content to his exhaustive and engagin ... więcej

644.79


Dostępna u dostawcy
Wysyłamy za 14 - 18 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Microbiology and Technology of Fermented Foods, 2nd Edition

Za ten zakup dostaniesz 376 punkty

Opis

The revised and expanded text on food fermentation microbiology With this second edition of Microbiology and Technology of Fermented Foods, Robert Hutkins brings fresh perspectives and updated content to his exhaustive and engaging text on food fermentations.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

644.79

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: