Modern Gastronomy / Libristo.pl
Modern Gastronomy

Kod: 04225616

Modern Gastronomy

Autor Ferran Adria

Written by the Head Chef of El Bulli Restaurant, this defines the chemicals and materials that are the basis of cooking, explaining the physical and chemical phenomenon that take place in cooking.

430.87

Zwykle: 430.92 zł

Oszczędzasz 0.05 zł


Na zamówienie
Wysyłamy za 17 - 26 dni
Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Bon podarunkowy: Radość gwarantowana

Wzór bonu podarunkowegoDowiedz się więcej

Więcej informacji o Modern Gastronomy

Za ten zakup dostaniesz 252 punkty

Opis

Written by the Head Chef of El Bulli Restaurant, this defines the chemicals and materials that are the basis of cooking, explaining the physical and chemical phenomenon that take place in cooking.

Szczegóły książki

Kategoria Książki po angielsku Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

430.87

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: