Molecular Basics / Libristo.pl
Molecular Basics

Kod: 01897208

Molecular Basics

Autor Heiko Antoniewicz

This is the ABC of innovative cuisine. Heiko Antoniewicz describes the fundamentals of molecular cuisine by way of 60 fantastic recipes. For instance: Tomato Sheet with Goat s Milk Cream Cheese, Scallops with Raspberry Vinaigrette ... więcej


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Molecular Basics

Opis

This is the ABC of innovative cuisine. Heiko Antoniewicz describes the fundamentals of molecular cuisine by way of 60 fantastic recipes. For instance: Tomato Sheet with Goat s Milk Cream Cheese, Scallops with Raspberry Vinaigrette, Woodruff Punch with Berries or Tee Pasta with Pineapple just very few of the wide range of delicious dishes and drinks that can be made.The recipes for spherification, making foams and gels, using thickeners as well as combining these pose no problems for beginners. There are many step-by-step descriptions, the different texturizers are clearly explained and the recipes are given in detail so that success is guaranteed.

Szczegóły książki

Ulubione w innej kategorii


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: