Mord-s-lecker zwischen Ems und Vechte / Libristo.pl
Mord-s-lecker zwischen Ems und Vechte

Kod: 01921986

Mord-s-lecker zwischen Ems und Vechte

Autor Joana Brouwer

Genießen Sie einen literarisch-kulinarischen Ausflug durch das Emsland und die Grafschaft Bentheim.§Testen Sie die Rezepte aus den Kurzgeschichten, schlürfen Sie den gehaltvollen Aperitif Robby Burns und den Offsacker Adas Sünde.§ ... więcej


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Mord-s-lecker zwischen Ems und Vechte

Opis

Genießen Sie einen literarisch-kulinarischen Ausflug durch das Emsland und die Grafschaft Bentheim.§Testen Sie die Rezepte aus den Kurzgeschichten, schlürfen Sie den gehaltvollen Aperitif Robby Burns und den Offsacker Adas Sünde.§Lernen Sie den Nordhorner Robert und seine mörderischen Fantasien kennen und wundern Sie sich über die rachsüchtige Neuenhauserin Josefine.§Begrüßen Sie Gottfried und Elsa aus Schüttorf und Adele aus Haren.§Schlendern Sie mit Hedwig über einen Lingener Friedhof und kosten Sie Rosalindes Pralinen in Meppen.§Besuchen Sie mit Tante Adelheid eine Beerdigung und fürchten Sie sich gemeinsam mit Julie aus Bad Bentheim vor de witte Jüffer.§Joana Brouwer

Szczegóły książki

Kategoria Książki po niemiecku Belletristik Spannung Krimis, Thriller, Spionage


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: