Kod: 12933015
Przepisy Billa Grangera na potrawy, ktore mozemy znalezc w jego cenionych restauracjach. Restaurator, autor ksiazek, gospodarz kulinarnych programow telewizyjnych i opiekunczy ojciec jest kucharzem samoukiem. Jego entuzjastyczn ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Przepisy Billa Grangera na potrawy, ktore mozemy znalezc w jego cenionych restauracjach. Restaurator, autor ksiazek, gospodarz kulinarnych programow telewizyjnych i opiekunczy ojciec jest kucharzem samoukiem. Jego entuzjastyczne, radosne podejscie do gotowania i doswiadczenie zyciowe zapewnily mu popularnosc, niegasnaca od wielu lat. W tej ksiazce prezentuje 100 klasycznych przepisow na buleczki sniadaniowe, owsianke, nalesniki, rosol z makaronem, zupe z dyni, rozne salatki, spaghetti i sosy do nich, pieczone miesa i ryby, kruche ciasto, tarte cytrynowa, zapiekane banany i wiele innych. Przypomina potrawy z dawnych lat, upraszcza techniki, eliminuje klopotliwe skladniki i nadaje swoim ulubionym daniom nowoczesny ksztalt. "The Times" uznal za "najlepsza jajecznice swiata" te przygotowana wedlug przepisu Billa Grangera, a "The New York Times" nazwal go "mistrzem jajek z Sydney".
Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia Potrawy. Napoje. Żywność
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )