Kod: 04262014
Simple techniques for making all the classic pastry recipes, each technique with step-by-step photos and expert tips for perfect results. With 100 recipes, including Quiche Lorraine, Fillet of Beef in a Brioche Crust, Apple Tart, ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Simple techniques for making all the classic pastry recipes, each technique with step-by-step photos and expert tips for perfect results. With 100 recipes, including Quiche Lorraine, Fillet of Beef in a Brioche Crust, Apple Tart, Pecan Pie, canapés, seafood pastries and filo croustades, as well as advice on contemporary twists and flavour combinations for those who want to buy their pastry but still want to experiment.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery dishes & courses
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )