Kod: 02687277
Features recipes for roasting beef, pork, lamb and poultry. This title includes recipes ranging from classics such as Beef Wellington and Roast Loin of Pork with Apple Stuffing to more contemporary dishes like Roast Leg of Lamb wi ... więcej
19.83 zł
Zwykle: 25.79 zł
Oszczędzasz 5.96 zł
Dostępność:
50 % szansaOtrzymaliśmy informację, że książka może być ponownie dostępna. Na podstawie państwa zamówienia, postaramy się książkę sprowadzić w terminie do 6 tygodni. Gwarancja pełnego zwrotu pieniędzy, jeśli książka nie zostanie zabezpieczona.Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Za ten zakup dostaniesz 12 punkty
Features recipes for roasting beef, pork, lamb and poultry. This title includes recipes ranging from classics such as Beef Wellington and Roast Loin of Pork with Apple Stuffing to more contemporary dishes like Roast Leg of Lamb with Pesto and Whisky Chicken with Onion Marmalade.
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery by ingredient
19.83 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )