Kod: 04233484
Master bread baker and innovator Peter Reinhart has improved and simplified his groundbreaking delayed fermentation method to successfully meet the whole grain challenge with less hands-on time in the kitchen. The definitive guide ... więcej
155 zł
Zwykle: 163.22 zł
Oszczędzasz 8.22 zł
Za ten zakup dostaniesz 91 punkty
Master bread baker and innovator Peter Reinhart has improved and simplified his groundbreaking delayed fermentation method to successfully meet the whole grain challenge with less hands-on time in the kitchen. The definitive guide to baking incredible and healthful artisan-quality bread includes recipes for both partial and 100-percent whole grain hearth, sandwich, and specialty breads.Ten Speed Press
Kategoria Książki po angielsku Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc General cookery & recipes
155 zł
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )