Kod: 12898071
Komosa ryzowa to starozytne poludniowoamerykanskie zboze, znane takze jako quinoa, ktore slynie z lagodnego, orzechowego smaku i wszechstronnego zastosowania. Jest hipoalergiczna i bezglutenowa, zawiera pelnowartosciowe bialko i w ... więcej
Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?
Komosa ryzowa to starozytne poludniowoamerykanskie zboze, znane takze jako quinoa, ktore slynie z lagodnego, orzechowego smaku i wszechstronnego zastosowania. Jest hipoalergiczna i bezglutenowa, zawiera pelnowartosciowe bialko i wyjatkowe bogactwo witamin i mineralow oraz nizszy poziomem weglowodanow w porownaniu do innych pelnych zboz. Z tego wlasnie powodu jest nazywana przez ONZ "starozytnym darem Andow dla swiata". Quinoa moze byc smacznym skladnikiem dan zarowno slodkich, jak i wytrawnych. Autorki ksiazki proponuja 12 smakowitych przepisow z zastosowaniem tego wyjatkowego zboza: od domowych zup i zapiekanek po dania sniadaniowe, salatki, hamburgery, a nawet desery. O autorach: Beth Geisler jest pisarka i redaktorka specjalizujaca sie w tematyce zdrowia, zywnosci i zywienia. Od ponad dziesieciu lat promuje alternatywne podejscie do zdrowia i odzywiania. Jo Stepaniak, autorka przepisow zamieszczonych w tej publikacji, jest napisala kilkanascie ksiazek poswieconych wegetarianizmowi, m.in. The Ultimate Uncheese Cookbook Food Allergy Survival Guide i Raising Vegetarian.
Kategoria Książki po polsku Kucharstwo. Żywność. Gastronomia Potrawy. Napoje. Żywność
Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.
Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies
Dobre na wszystkich stronach
Koszyk ( pusty )