Recommendations for the Supply of Energy and Nutrients to Pigs / Libristo.pl
Recommendations for the Supply of Energy and Nutrients to Pigs

Kod: 12658234

Recommendations for the Supply of Energy and Nutrients to Pigs

In this brochure the Committee for Requirement Standards of the Society of Nutrition Physiology presents new and detailed recommendations regarding requirements of energy, nutrients and active substances in sows, piglets and growi ... więcej


Niedostępna

Powiadomienie o dostępności

Dodaj do schowka

Zobacz książki o podobnej tematyce

Powiadomienie o dostępności

Powiadomienie o dostępności


Akceptacja - Zgłaszając nam chęć otrzymania powiadomienia, akceptujesz warunki Regulaminu

Będziemy sprawdzać dostępność książki za Ciebie

Wpisz swój adres e-mail, aby otrzymać od nas powiadomienie,
gdy książka będzie dostępna. Proste, prawda?

Więcej informacji o Recommendations for the Supply of Energy and Nutrients to Pigs

Opis

In this brochure the Committee for Requirement Standards of the Society of Nutrition Physiology presents new and detailed recommendations regarding requirements of energy, nutrients and active substances in sows, piglets and growing/fattening pigs. These recommendations are based on extensive scientific investigations and take into account variations depending on the respective intensity of rearing and growing/fattening as well as on different forms of pig husbandry. Energetic evaluation of feeds and declaration of energy requirements take place on the basis of a newly calculated metabolizable energy. For the first time recommendations are expressed for the supply of pre-caecally digestible amino acids as well as new recommendations for supply of major and trace elements and vitamins. Complementing to the recommendations for supply, basics and references regarding sustainable pig nutrition are documented. The booklet continues a series of similar publications of the Commission regarding dairy cows and heifers, beef cattle, horses, goats, turkeys, laying hens and broilers. Thus, actual and scientifically based feeding guidelines can now be provided to extension workers and farmers in pig production. / Englische Übersetzung von: Empfehlungen zur Energie- und Nährstoffversorung von Schweinen, 978-3-7690-0683-4.

Szczegóły książki

250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: